Public Square sprijină comunitățile locale
prin oferirea de instrumente necesare implicării cetățenilor și construirii de ‘orașe inteligente’..

Vreau Public square
 

Comunitatea locală
într-un singur loc—
pe iPhone, Android, web, SMS, Facebook
și nu numai.

Public Square este platforma pentru conectarea oamenilor la orașele în care trăiesc.
Public Square și suita de aplicații mobile și web aduce într-un singur loc oameni, 
autorități locale și companii de utilități. 

 

Autoritatea locală Transmiteți mesaje
cu o eficiență excepțională

Public Square ajută autoritățile publice să se conecteze cu cetățenii. Este ușor de utilizat. Este o platformă completă, disponibilă în toate mediile de comunicare - online, pe iPhone, Android, integrată cu SMS și platforme existente larg utilizate, ca Facebook sau Twitter. Cel mai important, este complet personalizată și disponibilă în termen de câteva zile.

Construim un spațiu social
Public Square funcționează pe bază de comunități sau cartiere, identificate folosind coordonate GPS, pentru a fi siguri că utilizatorii împărtășesc aceleași interese și probleme. Încurajăm oamenii să folosească acest spațiu pentru a împărtăși informații între ei, pentru a se ajuta reciprig și pentru a construi o comunitate împreună cu autoritățile locale.

Comunicare targetată
Targetarea are loc pe baza locației. Astfel, autoritatea locală poate să semnalizeze o problemă de interes pentru rezidenții de pe o anumită stradă acestora și numai acestora.

Servicii publice
Odată ce comunitatea este conectată cu orașul, noi instrumente pentru servicii publice pot fi activate în câteva zile. Autoritatea locală poate întreba rezidenții despre prioritățile locale, despre lansarea unor noi servicii sau despre planurile de investiții. Poate de asemenea să livreze toate serviciile publice într-un singur loc - rețeaua oficială a orașului, unde toată populația este deja prezentă.

 

OameniiRețea socială
locală

Public Square a fost construită ca o rețea a unui oraș inteligent. Oameni sunt implicați în viața comunității din care fac parte, sunt conectați cu vecinii și autoritățile locale. Sunt informați și, prin tehnologie, pot recâștiga din spiritul comunităților tradiționale puternice din trecut. Devin mai puternici ca niciodată până acum în guvernarea locală. Ei stabilesc prioritățile locale. Își pot face cu ușurință cunoscută opinia înprobleme locale, pot trimite sugestii, reclamații, cumpăra bunuri și servicii împreună sau pur și simplu să aibă grijă de securitatea comunității împreună.

Controlul fără precedent
Se sistează furnizarea apei într-un anumit interval orar? Se pregătesc lucrări de asfaltare într-n anumit cartier? Cetățeanul este anunțat prin notificare pe telefonul mobil, prin email sau pe SMS..

Nivelul de informare
Piața Publică poate funcționa ca o publicație oficială a localității. La o fracțiune din costurile unei publicații tradiționale, pot fi transmise știri direct de la sursă. Oamenii stau conectați la problemele localității și pot intra în dialog cu companiile de utilități și instituțiile publice.

Conectarea cu vecinii
În mod fundamental, Piața Publică este o rețea socială locală. În afară de o mai bună guvernare locală, aceasta permite oamenilor cu preocupări comune să fie permanent conectați unii cu alții.

 

Companii de utilitățitPrimiți sugestii, trimiteți alerte
și conectați-vă serviciile publice la rețeaua orașului

The local residents can send warnings to their local authorities and utility companies with one click from the web applications or directly from their mobile phone. The utility companies and local agencies are pre-connected to Public Square and these warnings can easily get to them, without involving the city hall.

Istoricul sesizărilor
Platforma permite urmărirea cu ușurință a sesizărilor, controlul lor și, prin instrumentele de analiză incluse, oferă primăriei o perspectivă de ansamblu asupra problemelor cu care se confruntă localitatea.

Alerte
Companiile de utilități pot transmite direct atenționări către cetățenii diferitelor comunități, fără a implica primăria în acest proces.

Servicii publice
Cu întreaga populație a orașului conectată într-un singur loc, companiile de utilități și autoritățile locale își pot dezvolta propriile servicii publice online mai departe pentru a servi populația folosind API-ul nostru deschis. 

 

Funcționalități complete
Comunitatea locală,
disponibilă oricând, oriunde.

  Atenționări
Autoritățile pot atenționa oamenii privind probleme urgente prin notificări, email sau mesaje SMS. La rândul lor, oamenii pot transmite atenționări autorităților sau vecinilor.

  Oferte
Cetățenii pot publica anunțuri de interes local privind vânzarea unor bunuri, oferirea sau căutarea unor locuri de muncă relevante pentru comunitate (ex. sunt în căutarea unei bone sau a unui instalator).

  Ajutor
Cetățenii pot solicita ajutor din partea vecinilor lor. Ajutorul solicitat este restricționat la acele probleme care privesc și comunitatea locală (ex. îngrijirea unor spații verzi, repararea unor bunuri publice.

  Mesaje
Instituțiile oficiale pot transmite cu ușurință știri și mesaje de interes local către cetățeni. Aceste mesaje pot fi targetate pe criterii de tip locație, socio-demografice și psiho-grafice.

  Evenimente
Autoritățile și cetățenii pot anunța evenimente de interes local. Aceste evenimente sunt vizibile pentru vecini, în interiorul comunității în care au fost anunțate (ex. petreceri și serbări pentru copii, ziua localității etc).

Cum funcționează?
Instrumente puternice
proiectate să facă viața în oraș mai bună.

Public Square oferă o platformă completă pentru a implica comunitățile pe care le serviți.
Platforma aduce într-un singur loc oamenii din orașul dvs. și vă permite să oferiți într-un singur loc toate serviciile adresate populației.
În acest fel, orașul taie din costuri și timpii de dezvoltare pentru aplicații software și evită riscurile asociate intestițiilor în dezvoltarea
de soluții IT adresate populației.